zondag 22 mei 2011

DIARY: In desperate need of some inspiration

Photobucket

Dat je aan het begin van de week denkt, oh ja ik moet zorgen dat ik voor zondag alvast een blogje heb voorgeschreven, want dan ben ik van 's morgens vroeg tot 's avonds laat aan het werk.. En dat je zaterdag denkt, waar moet ik in hemelsnaam  over schrijven? Dat je in de tuin ligt met je laptop en er een soort van blokkade in je hoofd is die alle leuke onderwerpen tegenhoudt binnen te komen.

Dat je dan maar denkt, dat doen we vannacht wel.. Maar dat je 's nachts pas om 4.00u thuis komt van je werk en dat je dan maar denkt.. doen we morgenochtend wel. En dan gaat om 9.30u de wekker en dan is er nog zoveel te doen, dat je pas een half uur later aan je blogje denkt. En dan sta je onder de douche en dan blijf je hopen op inspiratie en dan komt het niet.

En dan is het uiteindelijk kwart over tien, een kwartier voordat je de deur moet verlaten. Je maakt nog snel je avond eten, werkt ondertussen je ontbijt snel weg en tegelijkertijd klap je je MacBook open en hoop je op een Godswonder.

Dat Godwonder heeft nog steeds niet plaatsgevonden.

Vandaar dat ik nu met tegenzin tegen jullie zeg, tot morgen!

Liefs,

7 opmerkingen:

 1. Soms heb je een paar dagen geen onderwerk ;) kan gebeuren toch :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, en zelfs over niet-weten-waar-over-je moet schrijven, weet je een blogje te schrijven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, ik vind het een leuke post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I like this.. de foto, de tekst, this post! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En toch een leuk blogje die eruit komt rollen uiteindelijk hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even geen inspiratie kan iedereen overkomen. Een dagje eens geen post is geen drama, we wachten wel en de inspiratie zal vanzelf wel terugkomen! :)

  BeantwoordenVerwijderen