zondag 20 maart 2011

DIARY: The power of just doin' it.

Photobucket

Ik ben heel snel enthousiast, en als ik enthousiast ben over iets, dan neemt datgene zo'n groot deel van m'n leven in beslag dat de rest een beetje minder aandacht krijgt. Mijn probleem is dat ik te veel leuk vind, ik wil zo veel, en het liefst allemaal tegelijk. En weet je, dat kan heel erg positief uitpakken, maar tegelijkertijd is er niets waar ik echt heel erg goed in ben, of waar ik heel veel van weet.  Ik bedoel, there's only so much you can learn at the same time.


Het liefst sport ik iedere dag, hardlopen, yoga, skeeleren, dansen, tennissen.. Ik wil Frans leren, maar eigenlijk wil tegelijkertijd ook Duits leren en Italiaans, verder wil ik mijn Engels verbeteren en tegelijkertijd wil ik iets aan mijn Nederlandse grammaticafoutjes doen die ik nog steeds (te vaak) maak. Ik zou graag heel goed kunnen koken en bakken, ik wil alles weten over voeding en gezondheid. Ik wil meer fotograferen en ook echt goed fotograferen.

Ik wil alles weten over mode, de laatste trends, maar ook de geschiedenis van de grote modehuizen, ik wilde iedere modeblog lezen, evenals de Vogue in alle verschillende uitgaven. Ik wil terug naar Parijs, maar ook naar Londen, en ik wil weer naar Italie, ik wil naar Kopenhagen en Stockholm en ik wil zo graag naar de Verenigde Staten! Ik wil heel erg graag Louboutins, maar ik wil ook zo graag een mooie gekleurde pantalon van Jil Sander, oh en nu we het er toch over hebben, ik wil zo graag een nieuwe Nikon Spiegelreflex.

Tegelijkertijd wil ik ook graag hoe het verder gaat in Gossip Girl, Glee en The Vampire Diaries, en wil ik ook graag voor de zesde keer weten wat er precies gebeurd in de eerste aflevering van Sex and the City, Friends en The OC. Oh en een groot deel van mijn leven bestaat ook uit bedenken wat ik allemaal nog wil en uitvogelen hoe ik het allemaal tegelijk kan doen.

En weetje, dat laatste is dus gewoon een beetje dom. Want al dat denken over hoe ik al die dingen in mijn leven kan passen, dat kost gewoon te veel tijd. Ik wil minder denken en veel meer doen. Volgens mij heb ik dat al eerder gezegd, maar vanaf vandaag ga ik dat ook echt doen. Dat is geen voornemen, dat is een belofte.

Think I'll need lots of coffee to do everything I love, but I'll drink Green Tea instead.

Liefs,

17 opmerkingen:

 1. ontzettend herkenbaar! hou je ons op de hoogte? ;) dat inspireert mij weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh dit is echt zooooooo herkenbaar! zou zo ook door mij geschreven kunnen zijn.

  Ik lees al een hele tijd je blogs en volgens ben jij juist heel goed in alles uit het leven halen en dit op een super leuke manier met je lezers delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar! Ik heb echt precies hetzelfde en dat in combinatie met dat ik echt veel slaap nodig heb zorgt ervoor dat ik alleen maar meer wil doen en er geen tijd voor heb... Vervelend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik herken mezelf hier zo in! Haha echt heel grappig om te lezen hoe iemand precies hetzelfde over dingen denkt.. Ratel de ratel hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier herken ik me zo hard in!! Je wil van alles doen maar het grootste deel van de tijd bedenk je gewoon dingen die je nog wil doen terwijl je ze eigenlijk gewoon moet doen! :p En niet je tijd verspillen aan het noteren van wat je allemaal nog wil doen.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit had ik kunnen schrijven! Heel herkenbaar! Niet alleen wát je allemaal nog wil, maar ook dat je het alleen maar denkt en 'schreeuwt' maar nog steeds niet gedaan hebt. Hou ons op de hoogte, wellicht dat ik dan ook eindelijk eens ga doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ook ik dacht dat je het over mij had in dit stukje :-) Ik heb er vooral last van in de lente en zomer, die explosie van inspiratie en plannen. En dan gebeurt er zoveel in mijn hoofd dat ik moeite heb mezelf bij te houden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb een aanrader voor je ;)
  dit boek: http://www.nrclux.nl/page/nl/product/813484/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, zo 'n zware herkenning! Hou ons maar op de hoogte van hoe je de dingen wil / gaat aanpakken, ik ben reuzebenieuwd, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. * in dit verhaal

  haha hij was nog niet helemaal af, mn zin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel herkenbaar inderdaad. Ik wil ook van alles, en wel nu! De kunst is denk ik om gewoon bij het begin te beginnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil nog dit, ik wil nog dat, ik wil ik wil van alles wat, ik wil omhoog ik wil omlaag al is het telkens weer de vraag of ik er ooit nog wel toe kom, want de dagen vliegen ohooom, want de dagen vliegen om! (kinderen voor kinderen, kon het niet helpen;))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt heeel erg herkenbaar! Te veel willen, te weinig doen.
  Voor mezelf heb ik ook besloten dat ik minder moet dromen en denken en meer in het nu moet leven. Fijn om je blog te lezen als reminder! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit stukje had ik ook kunnen schrijven! (alleen minder leuk verwoord) Ik heb geleerd om te beginnen met datgene wat je het liefste wilt op dít moment. Dat wat minder belangrijk is komt later wel. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Voorlopig ben je een voorbeeld voor ál je lezers volgens mij, want jij doet al zo ontzettend veel! Dat inspireert mij! En zo te zien ook een heleboel anderen!

  Maar ik snap ook dat je telkens op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, naar meer.. :)

  BeantwoordenVerwijderen