dinsdag 14 juni 2011

SHOPPING: Stylescrapbook for Kipling

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Toen ik in maart de eerste beelden zag van de cameratas van Andy van Stylescrapbook was ik op slag verliefd. Zoals m'n vader het zegt, het is een Chaneltasje voor een camera (hij ziet dat als een probleem, ik zie dat juist als de reden van verliefdheid). Het maakte me niet uit wat dat ding zou gaan kosten, ik moest en zou dat ding hebben. En na drie maanden wachten was 'ie dan ein-de-lijk vorige week maandag te koop. Gelukkig heb ik m'n zusje aan het werk gezet, want als ik had gewacht met bestellen tot na m'n vakantie, dan was ik nu een erg verdrietig meisje geweest. De tas is namelijk al uitverkocht.

Maar niet getreurd, Andy gaat een nieuwe samenwerking aan, er is nog niet zoveel over bekend maar Andy kennende, wil ik er dan nog één (een verlangen wat ik zeer waarschijnlijk in de toom ga houden en dus niet aan toe ga geven!)

M'n Nikon D7000 is erg blij met mijn keuze. 

Deze foto's zijn trouwens gemaakt met m'n oude Nikon D50. Ik was eigenlijk van plan om hem te houden, omdat ik er nog zo blij mee ben, het is echt niet ineens een slechte camera. Maar ik merk nu wel dat ik er eigenlijk nog maar vrij weinig mee doe en dat is zonde. Ik denk er dan ook aan om hem toch te koop aan te bieden, kan ik misschien nog eens een nieuwe lens kopen. Maar als niemand hem koopt is het ook geen enkel punt, kan hem vast nog wel eens gebruiken, als ik mijn nieuwe liefde de D7000 wil portretteren, haha!

Heb je interesse in mijn Nikon D50, eventueel in combinatie met m'n Nikon 18-55 of mijn Nikon 50mm (portret) lens, mail me dan eventjes! Kan ik je er meer over vertellen!

Liefs,

8 opmerkingen:

 1. Ik heb hem ook en ben net zo verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu ben ik toch wel benieuwd hoe duur hij was haha; hij is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt super mooi!! *jaloers* hahaha
  veel plezier ermee meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Aniek, 159 euro dacht ik. Een hele lijn met mooie cameratassen zou zoooo goed verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een beauty! moet hem eigenlijk ook hebben, want een cameratas vind ik 3x niets, en loop er toch bijna dagelijks mee rond!

  BeantwoordenVerwijderen