zondag 19 juni 2011

LOVE: OYL

Photobucket

Organice Your Life (afgeleid van de woorden, Organic / Organize / Nice), is een online lifestyle magazine opgezet door één van Nederlands mooiste modellen, Lonneke Engel (o.a. van de Ralph Lauren reclames!) en één van m'n nieuwste online obsessies.

Met een prachtig team modellen worden er super mooie en interessante magazines gecreëerd. In de laatste issue bijvoorbeeld, houdt één van de meiden een gedetailleerd dagboek bij tijdens een detox, worden er tips gegeven voor organiseren en schoonmaken voor luie mensen, een interview met het super pretty model Anne-Marie van Dijk (ik ken haar nog van een interview in Elle Girl jaren geleden!), detox tips voor een clean skin.. Oh en van zulke leuke mooie meiden nemen we natuurlijk alles aan, toch?

Naast de magazines staat de website ook vol met hele fijne artikelen, allemaal in het teken van een gezond, verantwoordelijk, maar gelukkig leven. Oh en vraag je je af of Lonneke wel weet waar ze het over heeft? Ze is gecertificeerd gezondheidsconsulent, dus haar mag je gerust serieus nemen.

Organiceyourlife.com is zo'n heerlijke website waar je middagen lang heerlijk en verantwoord op kunt verdwalen.. Thanks Girls!

Liefs,

6 opmerkingen:

  1. Leuke site. Vind het wel een beetje vreemd dat ze gezond wil eten maar dan wel nog gewoon vlees eet, dat is zo tegenstrijdig. Maar verder wel een leuk initiatief!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waarom denk je dat vlees niet gezond kan zijn?

    Fijne website inderdaad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. organice is geen woord hoor;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. bedoel dus dat 'afgeleid van Organic / Organice / Nice' in dit geval dus niet klopt, moet organize zijn;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vlees is heel gezond er zitten stoffen in die goed zijn voor je lichaam en mensen die geen vlees eten moeten die stoffen binnen zien te krijgen met noten.
    Gezond eten hoort vlees bij.

    BeantwoordenVerwijderen