donderdag 9 juni 2011

ADVERTORIAL: Model for a Day

Photobucket

Twee weken geleden had ik m’n allereerste professionele fotoshoot. Jullie herinneren je vast nog wel het verhaal van de man met de lampen die in mijn slaapkamer twee uur lang foto’s van mij maakte. Helaas mag ik daar nog steeds niks over zeggen, maar het resultaat daarvan zullen jullie deze zomer wel zien..

Ik vond de fotoshoot geweldig. Niet gek, niet eng, gewoon heel erg leuk. Had ik niet verwacht. Toen ik zeven jaar geleden mee deed aan de Elite Model Look was ik zo verschrikkelijk zenuwachtig dat m’n lip heel zielig op de foto trilde, het behoeft geen nadere toelichting dat dat direct het einde van mijn modellencarrière was ;-). Maar je wordt ouder, je voelt je steeds meer op je gemak met jezelf en ontspannen wordt makkelijker. Als er twee uur lang een camera op je gericht staat kun je niet anders dan jezelf een klein beetje speciaal voelen. En willen we dat eigenlijk niet allemaal zo op zijn tijd?

Waar ik met dit verhaal naar toe wil? Ook jij kunt een professionele fotoshoot winnen en wel in Parijs! De foto's zullen worden gemaakt door een topfotograaf, Xavier Lambours, die eerder al Mick Jagger, Robert de Niro en vele andere internationele beroemdheden op de gevoelige plaat legde en samenwerkte met modehuizen als Louis Vuitton!

Enige wat jij hoeft te doen is een foto van jezelf uploaden op de website van de nieuwe Peugeot 308 en zorgen dat zoveel mogelijk mensen op jouw foto stemmen. Wie weet haal jij wel de meeste stemmen binnen en win jij die fotoshoot in Parijs!

Liefs,

2 opmerkingen:

  1. ik zou wel willen, maar er zijn altijd mensen die zo idioot veel stemmen weten te krijgen.. dat ik geen zin meer heb om moeite te doen... ik houd het wel op de castingbureau's waar ik ingeschreven sta :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh... inschrijven kan niet eens meer .

    BeantwoordenVerwijderen