dinsdag 5 april 2011

TUNE TUESDAY: 2003


Tijdens het uitpakken van wat dozen afgelopen week kwam ik een CD-tje, Best of 2003. Ik hou van mixtapes en ik vind dat het met mixtapes hetzelfde is als met een goede bourgogne, they get better with age.

Dus ik stopte het CD-tje in de CDspeler in m'n auto, en zoals verwacht, I'm hooked. 2003 was een vrolijk muziekjaar. Valt het jullie ook op, ik heb alleen maar nummers gezongen door meiden op m'n CD-tje staan. Niet echt een mix dus, maar daarom niet minder leuk.

En terwijl ik luister naar de nummers tijdens mijn autoritjes, word ik mee terug genomen naar 2003. Het jaar dat ik veertien werd, m'n weblog begon, voor het eerst verliefd werd (op een gladde Italiaan waar ik niet tegen durfde te praten, maar toch!). Het jaar waarin ik m'n eerste bijbaantje had (bloemen op een lopende band leggen) en eh... ja heel erg veel meer.

En kennen jullie deze muziek nog? Vonden jullie 2003 ook een fijn jaar?

Liefs,

8 opmerkingen:

 1. Geweldige muziek!! I loved 2003!!
  Super jaar met het ontmoeten van vele nieuwe vriendjes en mijn huidige vriendje waarmee ik eind 2003 een relatie kreeg en waarmee ik nu alweer bijna 1,5 jaar gelukkig mee samenwoon!
  En van deze muziek word ik erg vrolijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha die liedjes luister ik nu nog steeds. Love it!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stacie Orrico, jeugdsentiment!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey!

  Ik vind je tunelist altijd heel leuk en zou de lijsten wel op mijn ipod willen zetten. Kan dat? Kan ik jouw lijstje op een of andere manier kopiƫren ofzo, zodat ik niet alle nummers afzonderlijk hoef te downloaden?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Shocking! Ik kijk naar dit lijstje en denk: hee, die nummers zijn toch niet van zo lang geleden?! Acht jaar gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 2003 het jaar dat ik 17 werd en zakte voor mijn vmbo diploma maar toch naar combinatie jaar mbo 3/4 mocht. Het jaar waar ik mijn eerste baantje had met kinderen en mijn eerste serieuze relatie kreeg. Goh ja nu ik er aan denk was 2003 eigenlijk wel een fijn jaar. Die liedjes maken de gedachten nog veel leuker, ik ga ze morgen even lekker op mijn gemakje luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 2003, een jaar van andere muziek :)

  BeantwoordenVerwijderen