maandag 4 april 2011

DIARY: Bright Monday (Afternoon)

Photobucket

Vanaf het moment dat ik me aanmeldde bij de receptie ging het snel beter. De receptionist vertelde me dat er een gratis parkeergelegenheid was onder de Kamer van Koophandel en nadat ik m'n auto daar geparkeerd had werd ik binnen tien minuten al geholpen. Niks geen drie kwartier dus.

De man die me hielp was heel vriendelijk. Schonk me een kopje thee in, nam zichzelf niet al te serieus. Nee het gesprek verliep eigenlijk prima en na een uur stond ik buiten en was ik een bedrijf rijker. Hoe mijn bedrijf heet? Annemerel, duh!

Omdat ik het maar gelijk goed aan wilde pakken reed ik gelijk naar de Rabobank om een zakelijke rekening te openen, want dat hoort er nu eenmaal ook bij. Ik werd geholpen door m'n tante en binnen een kwartier stond ik al weer buiten. Formulieren zijn opgestuurd, nu is het wachten totdat zij contact met mij opnemen.

Op weg naar huis haalde ik taart, want eh.. is er een betere reden om taart te kopen? Hazelnoot-slagroom-schuimtaart, mijn favoriete taart ever!

Ik ben nog steeds ziek-zwak-en-misselijk, maar ik heb wel een bedrijf en ik kan met een voldaan gevoel op de bank zitten vanavond. Met m'n MacBook, want eh.. nu ik een bedrijf heb moet ik natuurlijk ook wel gaan werken natuurlijk! Oh, en zorgen dat ik werk krijg!

Liefs,

17 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je bedrijf! Wordt het een freelance schrijven of wat ga je precies ermee doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Gefeliciteerd!! wat voor soort bedrijf wordt het/is het?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd! Je zult het geweldig doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgens mij heb ik iets gemist.. Wat voor bedrijfje heb je opgestart?? iig heel veel succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is super nieuws! Gefeliciteerd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat gaaf dat je echt begint als freelancer! Maar wat ik me afvroeg - want ik zat er ook over te twijfelen om me in te schrijven bij de KvK per 1 januari als freelance journaliste, uiteindelijk wacht ik nu nog even want zoveel freelance werk heb ik nog niet - als je minder dan drie dagen in de week freelanct, is het dan qua belastingen niet voordeliger om het gewoon op te geven als overige werkzaamheden dan je eigen bedrijf te starten? Dat is iig waarom het mij destijds afgeraden werd... Of ga je echt drie dagen per week of meer aan de slag?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. You're extraordinary and I'm so fucking proud.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. You rock girl! Ik vind het echt heel erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mmm, is die taart van Maison Kelder?

    Wat ik vorige keer ook probeerde te reageren, maar wat denk ik niet is doorgekomen: Als je op zoek bent naar een leuk boek, moet je eens de boeken van Chantal van Gastel lezen. Wel in het Nederlands, maar heel leuk geschreven. Ik las namelijk dat je boeken voor je plezier wilde lezen. :-)

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow echt superleuk! Als journalist dan, of wat voor bedrijfje bedoel je?

    x Sabrina

    http://vitalitijd.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. leuk gefeliciteerd!! echt gaaf om een eigen bedrijf te hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd, ik ben erg benieuwd wat voor bedrijfje je gestart hebt zoals de andere. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteerd lieverd, wat leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen