zondag 10 oktober 2010

Sundaymornings

Photobucket

Je nog een keer omdraaien, omdat het kan. Ontbijten met warme broodjes, croissants, gebakken eitjes, verse vruchtensappen en liters groene thee. Warme douches en zachte handdoeken. Cappuccino en een doos Leonidas bonbons, een rustig muziekje op de achtergrond. Oh how much I love Sundaymornings..

Maar de ochtend loopt alweer ten einde en zo loopt ook mijn relaxstand leeg. Om 12.00u mag ik alweer werken en hoewel ik dat normaal helemaal geen probleem vind, baal ik nu toch wel een beetje. Die strakblauwe lucht ziet er zo aantrekkelijk, aanlokkelijk, goddelijk uit, ik zou het liefst de relaxte ochtend nog even door willen trekken naar een relaxte middag. Met een boekje in de tuin, groene thee, fruit en yoghurt.. Lekker ideetje, helaas niet uitvoerbaar, maar dat overleef ik wel.

Aan al mijn lieve lezers die voor vandaag nog geen strikt noodzakelijke verplichtingen hebben staan; geniet ervan! Ga naar buiten, lees een boek, maak een wandeling, beleef een sportieve uitspatting of waar je ook maar van geniet, maar geniet, want dit soort zondagen zullen we dit jaar niet vaak meer mogen meemaken ben ik bang!

Liefs,

12 opmerkingen:

 1. Balen dat je moet werken met dit weer maar geld verdienen is ook fijn. Zijn dat nieuwe schoenen? Ze zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga er zeker van genieten vandaag:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt hard werken ben ik bang, anders krijg ik vandaag geen zonnestraaltje te zien! :| xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is super mooi weer inderdaad, maar helaas zie ik het alleen van achter mn raam. Studie roept :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Net als jij kan ik ook niet van het heerlijke weer genieten. Ik moet helaas leren voor een tentamen van aanstaande woensdag. Vorig weekend heb ik wel stiekem van het weer genoten ipv achter de boeken gezeten dus dat kan ik me niet nog een keer veroorloven. Hopelijk kunnen wij ook nog wat heerlijke zonnestraatjes meepikken dit jaar!

  Werkse!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Meis, wat een prachtige foto! Werk ze vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat je moet werken! Ik heb zelf ook niet van de zon kunnen genieten aangezien ik ziek in bed lig. En ja, studie roept ook bij mij. Werkse!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Balen dat je moet werken want is inderdaad heerlijk weer! Zit door de week van 7u30-17u30 binnen voor mijn stage (zonder ramen!) dus ben vandaag heerlijk 1,5 uur gaan wandelen om weer even wat buitenlucht mee te pikken :). Hoop dat de sfeer op je werk wel extra goed was door het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super die foto! Jammer dat je moet werken, maar wie werkt kan wel shoppen aan het einde van de maand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat schrijf je altijd leuk! En wat een prachtige schoenen, waar heb je ze vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waar heb je dat witte jurkje gekocht? Asos? Ik wil hem ook! Was helaas net te laat om hem van jou over te nemen :(
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. *zucht* ik ben echt verliefd op de geweldige outif die je aanhebt op deze foto :P zijn dat je nieuwe laarsjes en maillot van h&m? en waar heb je dat jasje vandaan?
  Best grappig dat we behalve dezelfde verjaardag en het gevoel voor drama&blunders (en dat bedoel ik niet lelijk!!), ook nog dezelfde kledingsmaak hebben!
  liefs
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen