zondag 31 oktober 2010

Paris here we (almost) come!

Photobucket

Oh oh Parijs! Nog maar een nachtje slapen en dan gaan we al! Ja ik ben erg excited. Maar nog wel op een gezonde manier hoor, geen zorgen.

Afgelopen vrijdag werd ik verrast met twee boekjes en het tijdschrift van Parijs en sinds die tijd kan ik mijn aandacht nog maar moeilijk delen tussen de boekjes, mijn Frans voor Dummies boek en alle voorbereidingen die ik verder nog moet treffen (Parkeergarage! Restaurants! Adressen! Musea!)

Op dit moment staat op de planning: Dinsdag, 20.30u, Pierre Gagnaire (poep-chic driesterrrenrestaurant, mijn vriend heeft me al gewaarschuwd, Annemerel, geen 'fashion' outfit, maar mooie zwarte pumps en een zwart jurkje, want dresscode, Ja Baas!) en op Donderdag: 9.30u, Petit Dejeuner bij Laduree op de Saint Germain.

Verder zijn er heel veel winkels die ik wil zien (Collete, Chanel, Zadig et Voltaire, Marc by Marc Jacobs, Isabel Marant..) en ik wil de Mona Lisa zien, de waterlelies van Monet, de Tuilerieen. Ik wil Steak Tartaar eten Crème Brûlée. Ik wil witte Bourgognes drinken en Champagne. Ik wil crêpes en croissants, ik wil Louboutins en een nieuwe portemonnee.

Kortom so little time, so much to do. Ik had eerst het idee om een schema te maken, maar hé, dit moet een vakantie voorstellen en daarin zou niks moeten moeten. We maken gewoon een lijst, met alles wat ons leuk lijkt en dan kunnen we ter plekke hopelijk wel verzinnen wat we gaan doen.

Ik heb er zo veel zin in!!!

Liefs,

23 opmerkingen:

 1. heel veel plezier en vergeet 'genieten' niet op schema te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel pezier hoor! Ik ben heel jaloers op je dus geniet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Louboutins <3 en boudin noir eten hmmmm Have fun en maak alsjeblieft heel veel foto's bij Gagnaire.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You'll fall in love with Paris!
  Het is zo'n prachtige stad, echt ontzettend veel plezier! (Verwacht natuurlijk wel een uitgebreid verslag als je terug bent, haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier! Parijs is zo mooi!
  Tips: Eiffeltower by night!
  En de schilderswijk: Montmarte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom net terug van 2 dagen Heel Veel doen in Parijs en ik kan je zeggen, achteraf ben je ka-pot. Maar Parijs is echt één en al genieten :)
  Oh en de Mona Lisa is eigenlijk maar een lullig, klein schilderij waarvan iedereen verwacht dat het een indrukwekkend kunstwerk is, haha. Alvast heel veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh heerlijke en leuke dingen om te doen!
  veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vergeet zeker niet de Galeries Lafayette te bezoeken. Daar kun je namelijk de schoenenhemel bezoeken.. geen Louboutins, maar verder is alles er zo'n beetje te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah door jou stukje wil ik nu ook naar Parijs!! Vergeet niet de Eiffeltoren te beklimmen rond een uur of 6 (als het donker begint te worden), is echt de moeite waard. Heel veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh wat heerlijk! Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Met een heel klein beetje jaloezie: Veel plezier, geniet ervan en daarna wil ik foto's en verhalen op je blog lezen en zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Logisch dat je er superveel zin in hebt! :D Alvast heel veel plezier, je gaat het vast naar je zin hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En de eiffeltoren natuurlijk ;-) 's avonds gaan, dan issie mooi! En een boottocht over de Seine ;-) Ook 's avonds doen.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben benieuwd wat je allemaal hebt kunnen doen in een paar dagen

  veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heb je stiekem niet een heel klein plekje over in je koffer? Ik ben niet zo groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hee Annemerel, ik vroeg me een ding af: ga je ons ooit nog iets over die vriend van je vertellen ;)? Lang geleden las ik je hernieuwde 'over mij' stukje en toen stond er al dat je geen informatie deelde over je wederhelft... Toen dacht ik al: 'aha! die is er dus wel...'. En even later verscheen hij ook opeens op je blog.. Ik ben toch wel erg benieuwd hoor, al snap ik ook wel dat je er misschien niet veel over kwijt wil.

  Veel plezier iig!

  En ohja, bezoek 's avonds de Eiffeltoren! Geen rijen en mooi uitzicht. Het beklimmen van de Arc de Thriomphe is ook de moeite waard (en gratis).

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dit is echt een goede tip:
  http://www.rugzaktrips.nl/europa/parijs_fietsen.htm

  Kun je voor 1,50 fietsen in Parijs en overal afstappen waar je zin hebt. Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wat heerlijk om naar Parijs te gaan!

  Geniet ervan!

  Groetjes, Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ben er nog nooit geweest maar ik hou nu al van Paris haha. Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een hoop te doen en zien dus ;) Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen