zondag 31 oktober 2010

October: FINALE!

Photobucket

Oktober is bijna ten einde. En echt, cliché misschien, maar wat is het snel gegaan. Ik heb met voornemens gebroken, ik heb me aan voornemens gehouden. Ik heb genoten van de meeste dingen die ik gedaan heb. Ik ben productief geweest, maar heb ook mijn momenten van rust gepakt (met kruidnootjes en thee). Eventjes een snelle recap:

- Ik zou minstens twee boeken lezen en dat werden er uiteindelijk vier. Twee Chicklits (Sugar & Spice van Lauren Conrad en Mini Shopaholic van Sophie Kinsella) Het stijlboek van Lauren Conrad en Frans voor Dummies (ja echt, hij is al uit!) Geen hoogstaande literatuur, maar daar had ik ook eventjes helemaal geen zin in, en ik heb genoeg gewerkt en serieuze dingen gedaan, dan moet lezen ook niet nog eens een verplichting worden.

- Meer rekening houden met het milieu.. okee eerlijk toegegeven, dat ging 1 week goed. Ik ben gewoon erg slecht in het afsluiten van mijn MacBook. Ik heb ook nog geprobeerd papier te scheiden op mijn werk, maar toen anderen mijn papierafval weer bij het overige vuil gingen gooien heb ik het maar opgegeven. Volgende maand beter. Ik heb wel heel netjes in iedere winkel winkeltasjes afgeslagen!

- Drie keer in de week hardlopen, aan het eind van de maand 10 kilometer lopen. Oh oh, wat begon ik goed. Ik liep in totaal 70 kilometer deze maand, maar ik liep helaas wel 100% van die kilometers in de eerste 15 dagen. Maar het weer werd zo slecht! En die wind, daar kan ik dus echt heel slecht tegen. Ik heb de afgelopen weken wel op de hometrainer gezeten, om het een beetje goed te maken en die 10 kilometer liep ik al in week 1, dus wat dat betreft toch wel een beetje geslaagd. Ik ga waarschijnlijk volgende maand naar de sportschool, kan ik daar op de loopband nog wat kilometertjes afleggen.

- Minder nietsnutten, meer doen. Ja, ik heb best wel aardig wat gedaan. Ik heb niet urenlang blogs vernieuwd in de hoop op nieuwe berichten, maar ik heb wel alle afleveringen van Glee gezien en van Hellcats. Ach ja, als ik daar van kan genieten en tussendoor ook nog genoeg productieve activiteiten verricht, dan leg ik me er maar gewoon bij neer, ik vind dat nou eenmaal heel erg fijn.

- 2x in de week geen vis en vlees.. fail. Maak daar maar 2x in de maand geen vis en vlees van. Ik dacht dat met de komst van de Vegetarische Slager mijn vlees en vismanie wel een beetje zou ophouden, maar het is gewoon zo makkelijk om hetzelfde te eten als de rest en dus niet vegetarisch bezig te zijn. Als ik iedere dag voor mezelf zou moeten koken zou dat vegetarisch eten een stuk makkelijker zijn, hoewel dat natuurlijk geen excuus mag zijn.

- Hooguit twee kledingstukken kopen. Niet gelukt. Ik kocht sowieso al acht panty's/leggings/maillots, dus daar ging het al aardig mis. Verder kocht ik een muts, handschoenen en een sjaal, twee paar laarzen en twee jurkjes (en nog drie jurkjes en een rokje dat ik in september al besteld had!) wel was alles erg goedkoop (het meeste was van H&M, op drie ASOS jurkjes van onder de 25 euro na). Maar dat is een zeer slechte verantwoording, want mijn kledingkast puilt nog steeds uit.

- Minstens twintig blogs schrijven, joehoee gehaald! Dit is nummer 23! En heb het geen moment als verplichting of als iets vervelends ervaren! Naast de 23 blogs voor Annemerel.com schreef ik ook nog vier blogs voor I Love Beauty News en deed ik Freelance opdrachten in samenwerking met Karin Kuijpers voor o.a. Linda & het AD, en schreef ik productteksten voor de Vegetarische Slager.

- En dan heb ik het nog niet eens over de 188 uur die ik deze maand bij Elzenduin gewerkt heb gehad.

- En gelukkig heb ik heel erg veel genoten. Ook al gooide ik frituurvet over mijn nieuwe Uggs heen, had ik twee gaatjes die ik moest laten vullen, heb ik een kater gehad van slechts drie glazen Champagne, had ik soms stress, zijn er dingen die ik had willen doen maar geen tijd voor had, heb ik me de laatste week van oktober best wel een beetje ziek gevoeld.. De meeste momenten was ik gewoon loving life!

Liefs,

23 opmerkingen:

  1. Leuke post en foto. Ik had een vraagje over het jurkje, valt hij klein of normaal? Wil hem mss ook bestellen maar wel in de goede maat:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij valt iets kleiner, ik heb een 38 en die zit goed hoor, maar ik heb van H&M jurkjes maat 36!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Okay tnx, maatje groter bestellen dus!
    Veel plezier in Parijs trouwens!:D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt als een mooie maand. :) En wat een prachtige foto van jou hierboven!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Te gekke outfit heb je aan op de foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige foto! Ik vond het erg leuk om zoveel posts te lezen, ook al had ik niet altijd tijd om te reageren. Veel plezier in Parijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind deze posts altijd zo leuk! Wat heb je superveel gewerkt zeg, wauw!

    Ik vind je schoenen echt superleuk, waar heb je die vandaan!?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig jurkje! Ga 'm gelijk bestellen bij H&M, als ie er nog is..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jurkje is van ASOS! Staat in de uitverkoop of outlet, is iets minder dan 25 euro!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke foto!

    En superleuk om te lezen deze post :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oktober is afgesloten en nu op naar Parijs! Leuke post om te lezen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk, nu nieuwe voornemens voor november :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat klinkt als een heerlijke maand :) Heel veel plezier in Parijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou ik vind dat je het toch best wel goed hebt volgehouden! Misschien moet je maar gewoon accepteren dat je nou eenmaal veel shopt :p Gewoon een andere benadering!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je maakt altijd zo'n leuke foto's!
    Ik wil je in de modemaandag haha

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Goed gedaan meis! Wat een leuke kamer waar je in zit, van wie/waar? Leuke outfit ook en... respect voor de 188 uur Elzenduin!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zoo druk maandje!
    leuke fotooo =)
    en super schattig jurkje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat heb je hier een geweldige schoenen aan! Aah, ik heb ook soortgelijke gepast, maar ik ben ook 'om a budget' :P

    Lekker druk maandje verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een heerlijk druk maandje! Maar je hebt, vind ik, je goed aan je voornemens gehouden. Bij mij komt er vaak niks van :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Kijk ondanks alles heb je toch een goede maand gehad al zeg ik het zelf.!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Het lijkt wel alsof je klompvoeten hebt in die schoenen. Erg lelijk!

    BeantwoordenVerwijderen