zaterdag 11 september 2010

What I've been up to..

Het is alweer zaterdag, de week is bijna ten einde. Eerste 'collegeweek' die ik niet in de collegebanken heb gespendeerd. Voelt toch wel gek, maar ik heb eindelijk een plan, met dank aan decanen op het terras bij elzenduin, een super inspirerende mail van Nathalie, gesprekken met papa, mama en m'n vriend en meer dan dertig onwijs fantastische reacties waar ik dus echt heel erg veel aan heb. Wat m'n plan is blijft nog eventjes tussen mezelf en mezelf, I don't want to jinx anything, maar zodra ik definitieve updates heb zijn jullie natuurlijk de eerste die het te horen krijgen!

Goed wat ik deze week zoal gedaan heb?

Maandag was het prachtig weer en dat was dan ook meteen de meest fantastische dag van de week. Ik ben lekker naar buiten gegaan, heb heel veel foto's gemaakt, een cheesecake gebakken, heel erg veel geschreven en ik heb de hele avond in bed gelegen met de chicklit 'Last Night In Chateau Marmont' van Lauren Weisberger, die aan het eind van de avond dan ook helemaal uit was.

Dinsdag was ook zo'n dag. Schrijven, schrijven, schrijven, heerlijk! 's avonds gegeten bij Dim Daily in Den Haag, de aller aller allerbeste betaalbare Chinees van Nederland. Zonder grappen! 's Avonds The OC marathon met vriendje in bed, met een fles wijn en zonder Ben & Jerry's, dat dan weer wel.

De afgelopen dagen heb ik iedere dag gewerkt, was ook wel weer fijn, want na twee dagen zonder echt serieuze bezigheden voel ik me toch wel een beetje een lapslans. Helaas voelde ik me gister eigenlijk helemaal niet goed. Ik werd laat wakker, voelde al direct dat het niet mijn dag zou worden en ik was nog geen twee uur op mijn werk toen de eerste tekenen van Migraine zichtbaar werden. Heb het daarna toch nog zo'n zes uur uitgehouden, maar toen moest ik toch echt heel erg snel mijn bed op gaan zoeken. Laat ik het zo zeggen, ik heb het toilet een stuk beter leren kennen.

En nu lig ik nog een klein beetje uit te zieken in bed. Over een uur moet ik weer werken, gaat wel goed komen denk ik zo. Ben in ieder geval niet meer 'kots' misselijk, een beetje licht in hoofd en maag, that's all.. Maar hey, daar gaan we niet dood aan, dus ik ga zo toch echt mijn bed verlaten, mijn wangen kleuren met wat blusher en mijn maag vullen met wat yoghurt en dan komt het vast wel goed. Toch?

Liefs,
Annemerel

16 opmerkingen:

 1. Klinkt als een goede week. En fijn om te horen dat je een plan hebt, ik ben er heel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziek zijn is niet leuk :( Veel succes op je werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ontzettend benieuwd naar je plan! En beterschap meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je een plan hebt! Ben er heel erg benieuwd naar, maar houd het vooral lekker voor jezelf zolang dat nodig is :) Leuk dat je nu zo vaak update!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt idd als een fijne week e ik ben ook erg benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Migraine wordt heel erg onderschat, helaas. Gelukkig gaat het nu wat beter met je. En een plan in het vooruitzicht is altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. beterschap! En leuk dat je nu zo vaak post, jouw manier van schrijven is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben benieuwd naar je plan! En get well soon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey ik vroeg me af hoeveel je Flippa K blazertje kost...

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Thanks iedereen!

  @ Shirley Irene m'n Fillipa blazer is echt al drie jaar oud.. maar hij was destijds bijna vierhonderd euro. Maar draag hem nu dus al drie jaar dus was het best waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben benieuwd naar je plannen ;) Had gisteren ook een mirgraine aanval, echt heel erg kut! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, dat klinkt spannend. Overdenk alles nog maar even goed - je hebt de tijd - en wanneer het zo ver is.. ben ik heel benieuwd! :D

  Beterschapjes, stress niet teveel he! Alles komt wel goed, stap-voor-stap :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer erg leuk geschreven! Vind het ook super dat er wat meer updates zijn. Succes met alles en zie je volgende stukje weer met veel plezier tegemoet!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben erg benieuwd naar je plannen! Je hebt weer leuke stukjes geschreven,
  succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Migraine lijkt me echt verschrikkelijk, ik vind 'gewone' hoofdpijn al rot, laat staan als het zo erg is. Gelukkig voelde je je de dag erna weer beter, voel je je nu weer top? :)

  BeantwoordenVerwijderen