zaterdag 29 mei 2010

The Carrie DiariesVannacht had ik even lekker een momentje zelf. Klinkt fout en stout, was het niet hoor, in ieder geval niet op die manier. Een paar dagen geleden kocht ik voor mezelf een cadeautje, The Carrie Diaries. Het dagboek van Carrie (Sex and the City) wat zij 'schreef' in haar laatste Highschooljaar. Voeg daarbij twee heerlijke glaasjes sake, een bed met schone lakens en de nieuwste CD van John Mayer en het ultieme moment is compleet.

The Carrie Diaries is uit en serieus, wat een geweldig leuk boek! Een beetje Gossip Girl alleen dan beter geschreven. En bij iedere hilarische uitspraak van Carrie hoorde ik de stem van Sarah Jessica Parker in mijn hoofd. Hmmm dit boek moeten ze snel gaan verfilmen. Heb gehoord dat Candace Bushnell al aan het praten is met productiemaatschappijen en dat zij het liefst Miley Cyrus in de rol van de zeventienjarige Carrie ziet, should be interesting.. Zie het eigenlijk zelfs al een klein beetje voor me.

Goed helaas blijft het tot dinsdag nog eventjes bij deze korte geluksmomentjes. Dinsdag lever ik mijn scriptie in en tot die tijd ben ik zwaar gestresst. Klinkt dramatisch, is het ook. Heb weer veel kritiek op mijn verbouwde versie gekregen. Wel kritiek waar ik denk iets mee te kunnen, maar of dat ook (op tijd) goed uitpakt.. Ahhhh.. Nou ja 17 juni zal ik het weten :)

16 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n momentje voor jezelf! Op het moment zijn ze voor mij nogal schaars helaas. Succes met je scriptie verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk momentje! Lekker genieten is dat... Ik wil dat boek ook echt graag lezen. Alleen Miley Cyrus? Ik weet het niet hoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een perfect boek om straks mijn vakantie mee in te luiden:D Alleen eerst is het voor mij ook nog scriptie-tijd, heb nog 3 dagen. Succes nog, de laatste loodjes! x Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me echt een superleuk boek! Ik zal het zeker lezen als ik het vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. succes met je scriptie, en geniet van de momentjes voor jezelf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ah, dat klinkt echt heel fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mm die gaat op mn lijstje :) Succes met de scriptie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. bedankt voor de kleine recensie, ga hem zeker lezen en ik ga voor je scriptie duimen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een super leuk boek moet hem ook maar even halen =D

  Succes met je scriptie, komt zeker weten goed:D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe maak jij toch elke keer zo'n goed gelukte zelfportret? Op de foto lijkt het alsof je 'm gewoon met je ene hand vast houdt, maar bij mij komen er dan altijd de meest rare, mislukte foto's uit! hihi
  Succes met je scripte (Y)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk, wist niet dat dit boek bestond! Ga het zeker een keer lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Rianne Een stuk of 10 foto's maken, dan zit er altijd wel 1 goede tussen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben blij met deze recensie, want vroeg me sterk af hoe leuk het boek zou zijn. Ga het ook lezen!

  BeantwoordenVerwijderen