woensdag 3 februari 2010

Stresschicken

Stresskipje, ik? Vier maanden voor ik de definitieve versie van mijn scriptie moet inleveren is mijn eerste nachtelijke schrijfsessie alweer een feit. Mijn onderwerp heb ik gekozen, de medische advertenties, mijn hoofdvraag heb ik ook al voorzichtig geprobeerd te formuleren: Op welke manier worden beroemdheden gebruikt in de promotie van dieetpillen. Die vraag zal ik ongetwijfeld nog 100x moeten aanpassen, maar het idee is er in ieder geval. Ik heb ook al aardig wat dieetmiddel fabrikanten gevonden die werken met beroemdheden, dus dat gaat ook de goede kant op. Goed, nu kan ik dus weer even ademen.

Mijn prachtige knarsplaatje voor mijn tanden is inmiddels ook gearriveerd in een een prachtig beugeldoosje. Zoenen kun je er niet mee, dat is nu dus echt wel duidelijk, maar verder is het ding best prima. Eigenlijk moet ik hem alleen 's nachts dragen maar als ik thuis achter mijn laptop zit of als ik aan de yoga ben draag ik hem ook gewoon, heb gemerkt dat ik dan ook vaak ongemerkt mijn kiezen op elkaar klem (vooral als ik met zoiets bezig ben als een scriptie, daar bijt ik me dan echt letterlijk in vast, hihi).

Verder zit ik ineens echt heel lekker in mijn vel. Ik weet niet waar dat ineens vandaan komt, de hele maand januari heb ik me er zo op gefocust en nu is het februari en lijk ik eindelijk niet heel de dag aan eten te denken. En dat is niet alleen omdat ik het nu drukker heb met andere dingen, want normaal denk ik ook heel de dag aan eten ook al ben ik keihard aan het werk of aan de studie. Die anderhalve kilo die ik maandag ineens minder woog hebben me gewoon echt gestimuleerd om goed te eten. Ik heb gezien dat het wel zin heeft om gezond te eten en ik denk dat dat de beste stimulator is die je kunt bedenken.

Goed, ik ga weer naar Amsterdam. Vergadering van de Vegetarische Slager, de website begint al een beetje vorm te krijgen, als we online gaan laat ik het weten, we gaan echt de lekkerste vleesvervangers en vegetarische snacks verkopen. Zo lekker dat je gewoon vegetarisch wil worden. Echt hoor, ik heb het geproefd en als vleesliefhebber (met toch wel een groot geweten) vond ik het toch echt super lekker. Bijkomend voordeel, van de producten zit je super snel vol, dus ook nog eens dieet-verantwoord. Genoeg reclame, ik ga mijn tas inpakken!

Liefs,
Annemerel

11 opmerkingen:

 1. Oke ik snap nog steeds niet hoe ik mijn naam kan laten zien zonder dat ik zo'n profiel heb dus het blijft nog even een anoniem berichtje ;). Fijn om te horen dat je zo lekker in je vel zit, heerlijk gevoel is dat :). Interessant scriptieonderwerp, hoop dat je begeleiders het ook een goede onderzoeksvraag vinden, dat scheelt je weer een stressmomentje. Oh ik moet ook echt eens achter zo'n plaatje aan want als ik een paar uur op mijn bijbaantje ben geweest (gedicteerde brieven uittypen) heb ik ook altijd enorme kramp in mijn kaken, blijkbaar zit ik dan heel hard te bijten :P. Succes met je vergadering! Liefs Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey Annemerel! Ik wilde even zeggen dat ik al heel lang je site volg. Volgens mij had ik ooit een keer je site in de fancy (kan ook een andere zijn, maar ik denk de fancy) zien staan. En ik vind je zo'n leuke meid. Ik lees je stukjes altijd met veel plezier. Vond het vandaag toch wel even tijd worden om een keer een berichtje bij je achter te laten :). xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @fleur
  Ik weet het! Bij 'reageer als' klik je op 'naam/URL' en daar vul je je gegevens in. Dan klik op je oke, en voila!

  Dan naar je blog, haha. Ik denk dat het wel een redelijk interessant onderwerp is, haha. Ik ben in ieder geval erg benieuwd. Houd je ons op de hoogte? (en misschien eens een fragment?)

  Ik heb geen ervaring met knarsplaatjes, maar als het werkt, erg fijn.
  Ik ben benieuwd naar de site, ik ben ook een behoorlijke vleesliefhebber, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt superleuk, dat over die Vergadering van de vegetarische slager! Echt tofff!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier Fleur weer ;). Ik heb zelf geen site dus ook geen url..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je zo lekker in je vel zit!
  Als je mij vegetarisch wilt krijg moet er wel heel wat gebeuren hoor ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn stress begint altijd de avond van te voren, dat is ook niet goed ;) haha! Maar echt super dat je zo lekker in je vel zit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn gevoel, zo lekker in je vel zitten... Je straat het waarschijnlijk ook uit! Je maakt ons wel nieuwsgierig met je vegetarische slager project, can't wait for the website. En je scriptie, vind dat je al wonderbaarlijk snel een onderwerp hebt bedacht...klinkt interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je zo lekker in je vel zit! Houden zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik, als vegatarier ben erg benieuwd naar die Vegetarische Slager! Jammer alleen, dat ze in Den Haag (toch?) zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed om te horen dat je lekker in je vel zit, dat is het aller belangrijkste!!

  BeantwoordenVerwijderen