donderdag 4 februari 2010

Date with the hairdresser (part I)

Photobucket
Vandaag is de dag dat ik dat bossie hooi wat aan mijn hoofd hangt eens grote beurt ga laten geven. Hoewel een knipbeurtje pas drie maanden geleden is, zijn de puntjes zo droog als gort. En die uitgroei, tsja wat zal ik daar eens over zeggen... Dat is echt al heel erg lang niet meer bijgewerkt.

Ik weet nog niet precies wat ik ga laten doen, maar een schrikbarende verandering zal het niet worden. Annemerel is gewoon lang blond haar en niet anders, maar dan wel verzorgd natuurlijk en zo ziet het er op dit moment niet uit.

Om 15.00u heb ik een afspraak met Puck, een senior styliste bij Rob Peetoom op de Elandsgracht in de Amsterdamse Jordaan. Ik kwam er vorige week achter dat je bij Rob Peetoom ook heel makkelijk online afspraken kunt maken en dat verkleinde de stap tot ook daadwerkelijk naar de kapper toestappen aanzienlijk. Eerst koos ik de dag waarop ik een afspraak wilde, daarna mocht ik aangeven welke behandelingen ik graag zou ondergaan en als laatste koos ik kapper die ik mijn haar toevertrouwde. Die laatste stap was zo makkelijk nog niet, immers, hoe kies je uit twintig nietszeggende namen? Dus waagde ik een poging op google. Puck klonk leuk en was daarom mijn eerste zoekopdracht. M'n vermoeden werd bevestigd, leuk meisje met mooi lang blond haar, die vertrouw ik mijn bokkenpruik wel toe. Om 15.00u hebben wij dus een tweeënhalf uur durende date en ik heb er zin in.

Hoop dat ik vanavond nog minimaal zo enthousiast ben... To be continued...

(Ik ben trouwens niet kalend, mijn camera is gewoon een vuile leugenaar!)

11 opmerkingen:

 1. Spannend, succes! Ik hoop dat puck er iets moois van maakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehhh spannend zeg! Cveel plezier / succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf, Rob Peetoom :) Wil ik mijn haar ook nog wel een keer laten doen, maar eerst moet het wat langer zijn!

  Ben benieuwd wat er met je mooie haar gebeurd is... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat handig dat je via internet die afspraak kan maken, kan je tenminste echt kijken wanneer het jou het beste uitkomt in plaats van dat de vrouw aan de telefoon alle opties moet opnoemen ;). Ben benieuwd naar het resultaat! Liefs Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je haar echt geweldig mooi. :D Nu al. Dus ben erg benieuwd naar het resultaat van je kappersafspraak!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes! ;-) Ze weten vast wel wat ze doen, neem ik aan.

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd heerlijk, naar de kapper! Ik zeg altijd: leef je uit. Is ook een risico natuurlijk want de één vat het anders op dan de ander. Gelukkig is het tot nu toe altijd meegevallen en ben ik nooit kaal met een kuifje naar buiten gelopen. Maar dat maakt het voor mij altijd extra spannend om er te zijn :).

  Die verdomde camera's ook altijd...

  xxx Tijne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. handig dat je online een afspraak kan maken, ben benieuwd naar je nieuwe coupe!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga al naar dezelfde kapper sinds ik voor het eerst naar de kapper ging. Eventjes heb ik het dichterbij huis gezocht, maar ik was nooit tevreden. Maar mijn kapper is gewoon het beste. Die weten wat ik wil namelijk, na 17 jaar ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik las op Twitter dat je het weer blond hebt laten verven! Ben benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen