dinsdag 2 februari 2010

Beautiful Blogger Award

Vorige week kreeg ik hem van Eva, gister van Ashleylynn en vanmorgen van Martine. Goed nu kom ik er natuurlijk niet meer onderuit om het stokje door te geven, haha. In ieder geval bedankt meiden, super leuk om waardering voor je weblog te krijgen!

Goed nu ga ik me dus even aan de regels van het stokje houden, de eerste ben ik alvast nagekomen, ik heb degene die me de award gegeven hebben bedankt.

Tweede regel is de award op je weblog plaatsen, na wat speurwerk heb ik de award gevonden. Althans, ik neem aan dat dit de award is, het kan natuurlijk ook een leuk photoshop momentje van iemand zijn geweest, maar dat zullen we waarschijnlijk nooit weten. Dus, hier is 'ie dan


Dan op naar de volgende regel, link degene die je genomineerd heeft, dat heb ik al gedaan tijdens mijn bedank speech :)

En dan nu de vierde een meest uitgebreide regel, deel zeven interessante feiten over jezelf. Goed, nu ga ik even heel diep graven om iets te verzinnen wat jullie nog niet weten, want na zeven jaar schrijven over jezelf blijft er natuurlijk niet echt veel over.

Feit 1: Ik hou van de geur van nieuwe Apple producten. Echt waar, die dingen hebben een hele specifieke geur. Toen ik van het weekend mijn MacBook Air uit de doos haalde stroomde er ook alweer een golf van geluk door mij heen. Ja natuurlijk, ik had een MacBook Air, maar die geur deed het hem ook wel hoor!

Feit 2: Ik kan niet normaal een kauwgumpje eten, nee het pakje moet bij altijd in een keer leeg. Daarom heb ik dus nooit kauwgum in mijn tas, als ik het koop is het direct op. Het ergst is als ik een familypack kauwgum koop, want dan eet ik ook gewoon maar door. Ik heb al meermalen 's avonds zo'n opgezette pijnlijke buik gehad omdat ik zo nodig drie pakjes kauwgum moest eten.

Feit 3: Ik vind het heel fijn om met mijn ouders en broertje en zusje in de auto te zitten, bij voorkeur op weg naar een fijne vakantiebestemming. Ik zit gerust twaalf uur achterelkaar in de auto. Ik ga zitten, doe mijn ogen dicht en val in zo'n fijne lichte slaap, waarin je je nog wel vaag bewust bent van de omgeving om je heen, maar het je eigenlijk helemaal niks kan schelen. Lekker muziekje in mijn oren en genieten maar. Ik heb dit alleen bij mijn vader in de auto, als ik bij iemand anders in de auto zit lijk ik die rust nooit te vinden.

Feit 4: Ik ben allergisch voor appels en ananas, als ik het eet krijg ik bultjes en jeuk in en om mijn mond. Heel erg jammer, want ik ben echt een appel en ananas fan. Maarrrrr als de appel of ananas warm is, of verwerkt in een ander product, dan heb ik er ineens geen last meer van. Verrry strange.

Feit 5: Ik kan niet schrijven op papier. Aantekeningen maken tijdens de les gaat nog niet, maar echt iets leuks schrijven gaat dus echt niet. Ik ben dan echt mijn mojo kwijt ofzo. Erg vervelend tijdens essaytentamens die in de klas met pen en papier geschreven moeten worden, want ik haal altijd veel lager dan voor mijn proefessays die ik thuis op de computer gemaakt heb.

Feit 6: Ik ben heel slecht in rommel opruimen, mijn neiging tot drie keer per dag te verkleden daarbij opgeteld en je hebt een kamer waar de vloer standaard onzichtbaar is. Voor opruimen maak ik veel te weinig tijd, liever geef ik m'n zusje wat geld en houdt zij het bij. Ik ben echt heel erg.

Feit 7: Ik heb een bochel. Officieel noemen ze het scoliose, maar ik noem het liever mijn bochel. Het is niet heel ernstig, maar je ziet het wel. Mijn rechter schouder is iets hoger dan de ander. Ik krijg vooral last als ik langere tijd in dezelfde houding zit en als ik tijdens het shoppen mijn tas te zwaar maak (wat vrijwel altijd het geval is, omdat mijn tas met een portemonnee, een lipgloss en een pen al te zwaar is) dan krijg ik eerst last van mijn schouder en later krijg ik hoofdpijn. Niet zo'n hele goede grap dus, want shoppen moet juist een leuke ervaring zijn, geen pijnlijke, toch?

En dan zijn we nu beland bij het nomineren van de weblogs voor de Beautiful Blogger Award. Het is een beetje lastig, omdat ik zo lang gewacht heb zal iedereen hem vast al lang een keer gekregen hebben. Ik ga dan ook niet kijken of je de Award al gehad heb, ik geef de award aan mijn zeven favoriete weblogs (degene die mij genomineerd hebben excluded.)

Genesis, omdat ze net als ik gister online is gegaan met een nieuwe site en ze de allerbeste schrijfster van weblogwereld is, Eline, omdat we elkaar al vanaf het begin volgen en net een super leuke nieuwe layout heeft, Aisling omdat zij de meest gezellige en echt persoonlijke weblog heeft die ik ken, Nathalie omdat ze hartstikke goed bezig is in Canada, Gwendolyn omdat ze de meest schattige weblog heeft van iedereen, Marieke omdat ik maar weinig zulke lieve succesvolle weblog persoonlijkheden ken die ook nog eens zo'n leuke weblog hebben en Liz, omdat ze super leuke chicklits schrijft en ik denk dat ze over een paar jaar beroemd is

8 opmerkingen:

 1. Ik heb 'm ook al een paar keer gehad (maar nog nooit met zo'n lieve motivatie als hier bij jou, thanxxxx!), maar ben er nog niet uit of ik hem ook ga doen... Ben niet zo heel erg van de stokjes, alhoewel dit wel een leuke is.
  Ga erover nadenken!

  Dit is wel heel leuk om te lezen trouwens, hihi. Ik hou ook van (de geur van?) Apple en ik wil zoooo graag een MacBook. Ik wil de loterij winnen. Punt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook allergisch voor appels en ananas (voor alle fruitsoorte, basically) en de reden waarom je geen allergische reactie krijgt als het verwarmd is, is omdat de moleculen kapot gaan bij een temperatuur boven de 100 graden! Bijvoorbeeld: als ik appeltaart eet, krijg ik geen jeuk, omdat zo'n taart bereid is op 160 graden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks for this sweetheart, cherry on top of an albeit rainy but lovely day! XO.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He thank you! Ik heb 'm inderdaad al gehad, maar ik edit hem zo even! :)

  En ik schrijf juist héél graag op papier! Ik hou wel van mijn handschrift, doe niets liever dan lijstjes bijhouden en alles wat ik denk neerschrijven. Superleuk om te lezen wel zo'n doorgeefstokjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je voor de nominatie, al had ik hem net al gepost! Ik kan juist helemaal niet goed tegen lang in de auto zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jee, ik ben goed bezig in Canada :D Bedankt voor de nominatie. En met feit drie ben ik het helemaal eens. Niets zo lekker als wegdoezelen in de auto op weg naar je vakantiebestemming :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O.. wat moet ik nou.. weer 7 blogs, en ik heb al zo veel om te lezen :) Ik denk dat ik het er maar bij laat tot ik weer bij ben met al mijn huidige blogs :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee lieve Annemerel! Hoe is-ie nu met jou?? Kwam via-via ineens weer op jouw blog terecht, leuk om even te lezen. Moest echt even reageren op dit stukje, aagezien ik zoveel herken!

  - Ik ben ook allergisch voor ananas: zelfde symptomen, en ik vind het ook zo lekker! Niet allergisch voor appels, maar die doen gewoon pijn aan m'n tanden en van het sap word ik misselijk.

  - Ik heb ook scoliose - als ik naar voren hang zie je het vooral goed, dan steekt m'n rechterschouderblad een heel eind boven m'n linker uit. Ook vaak nek- en hoofdpijn erdoor! (As we speak, bijvoorbeeld...)

  - Ik kan ook niet schrijven op de ouwerwetse manier. Spijtig! Ik wil zo met rode wijn en kaarsjes en chansons en sigaretten en dan met m'n ganzeveer :(

  - Ik weet niet eens of mijn kamervloer van hout, beton, tapijt of tegels is ;)

  - Achterin de auto zitten met een muziekje is mijn allerliefste hobby! Ook inderdaad vooral bij papa (de mijne dan).

  Alleen die kauwgom issue herken ik niet, en ik heb nog nooit nieuwe Applespullen geroken geloof ik!

  X, je dubbelgangster (Britte)

  BeantwoordenVerwijderen