vrijdag 11 maart 2011

BEAUTY: The baby chicken that's me

Photobucket

Ik deed het niet natuurlijk. In de trein bedacht ik me, waarom zou ik datgene waar ik eigenlijk zo blij mee veranderen. Waarom iets veranderen dat al goed is? Ik kan m'n haar altijd nog afknippen. Toen ook de pretty kapster zei dat ze het niet zou doen omdat m'n haar juist zo mooi is en dat het mij juist bijzonder maakt wist ik het zeker. Dode puntjes pretty please.

Ik ben heel erg blij met het resultaat. Jullie zien misschien weinig verschil, maar het voelt voor mij als een wereld van verschil. Ik vind de kleur prachtig en het is zo natuurlijk. Het duurde ruim drie kwartier voordat ze er in zaten, maar het was het waard. Van de lengte is ruim tien centimeter af en ook aan de bovenkant is er weer wat leven ingeknipt en dat is fijn. Ik lijd nu natuurlijk weer aan het 'ik vind m'n haar zo mooi dat ik heel de dag in de spiegel wil kijken virus, maar dat neem ik dan maar voor lief.

Liefs,

16 opmerkingen:

 1. Wat een superfoto en wat een prachtig haar! P.s. Never change a winning team. Als je tevreden bent met je haar, houden zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt echt prachtig haar, zou echt zonde zijn als je het zou afknippen! :) En dat jasje is liefde <3 ik had 'm gisteren toevallig ook aan, ik weet zeker dat het dezelfde was, en ben verliefd! Maar die prijs, auw.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi :) Ik denk dat dit ook mooier is dan die bob, die ik persoonlijk niet echt geslaagd vind. Argh, nu wil ik ook naar de kapper maar moet nog anderhalve week wachten. Maar het is zo ontzettend hard nodig, ruim vijf maanden geleden terwijl ik normaal iedere zes weken ga. #bosstro

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben jij bruin! ik wil ook zo bruin zijn! AAARCH. ik moet nog wachten op de zomer, terwijl jij al bruin BENT...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is ook heel mooi, wou dat ik jouw haar had!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goeie keuze gemaakt door je hart te volgen. Het ziet er weer lekker fris uit..


  p.s Je kan wel zien dat jij een aantal dagen in de zon hebt doorgebracht. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je haar is echt prachtig!
  En je jasje natuurlijk ook :)

  BeantwoordenVerwijderen