We aten eiermie, met peultjes, bosui, champignons, prei, tauge, garnaaltjes en een teriyaki saus en ondanks dat mijn smaak vrijwel volledig is opgedoekt door die gekke verkoudheid, smaakte het toch wel erg goed. En het is zo makkelijk!
De noedels koken volgens de aanwijzing op de verpakking, garnaaltjes kruiden en samen met de champignons, peultjes, bosuitjes, prei en tauge op hoog vuur verwarmen met wokolie en de teriyaki saus. Et voilà :)
Enige moeilijkheidsgraad is dat je moet zorgen dat je garnalen niet verschrompelen, dus je moet vooral niet te lang verwarmen. Oh en de groenten en garnaaltjes door de eiermie krijgen is ook nog niet zo makkelijk, maar dan serveer je het gewoon los en dan laat je iedereen gewoon zelf uitzoeken hoe ze de mie en de groenten en garnaaltjes mixen, toch?
Smaakt trouwens het lekkerst als het met stokjes gegeten wordt!
Liefs,
Follow my blog with bloglovin
Ziet er lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenTrouwens een compliment voor je foto's! Je hebt altijd zulke mooie foto's bij je posts! :-)
x
Ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenMmmmm!! Lekker zeg, ik lust gewoon alle ingredienten! Vraagje: wat voor garnalen hebben jullie gebruikt en waarmee zijn ze gekruid?
BeantwoordenVerwijderenGarnalen zijn tijgergarnaaltjes uit de diepvries en we hebben ze gekruid met peper en zout, om ze wat meer smaak te geven!
BeantwoordenVerwijderenIk lust veel vis maar geen garnalen. Voor de rest ziet het er lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenHet ziet er heerlijk uit.
BeantwoordenVerwijderenLeuke traditie.. Ga ik ook maar eens voorstellen aan mijn vati
BeantwoordenVerwijderenLeuk dat je vader dan altijd kookt :) Wokken is heerlijk!
BeantwoordenVerwijderen