donderdag 14 oktober 2010

Life after Graduation

Photobucket

Ik ben al zes weken geen student meer en ik raak er steeds meer aan gewend. Tsja het is balen dat ik tegenwoordig geld op mijn OVchip moet zetten om legaal te reizen en het is ook nog steeds wel een beetje gek dat ik nooit meer 's ochtends vroeg in de trein naar Amsterdam zit. Maar het voelt wel echt, als mijn leven zeg maar.

Ik ben tegenwoordig een Blogger by Day en een Horecabitch by Night. Vijf dagen in de week werk ik van 16.00u tot sluit, en heel soms van 7.00u tot 16.00u bij Hotel Elzenduin, het bedrijf waar ik eerst 3,5 jaar eigenlijk als 'bijbaantje' gewerkt heb. Als receptioniste, als meisje van de bediening, als mailingschrijfster, eigenlijk gewoon een beetje als alles wat op dat moment nodig is en dat bevalt me helemaal prima. Het is in ieder geval afwisselend en nooit saai. En om in zo'n mooi hotel als Elzenduin te werken is natuurlijk ook absoluut geen straf.

Het allermooiste is dat ik heel veel tijd heb om ook andere dingen te doen. Overdag ben ik meestal gewoon vrij. Okee, ik slaap meestal wel uit, want slapen doe ik meestal niet voor twee uur 's nachts, maar dat hoort erbij. Naast zoveel mogelijk bloggen help ik soms ook andere mensen met teksten en zo bouw ik een beetje een portfolio en ervaring op. Super leerzaam en hopelijk ook vruchtbaar, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik in de toekomst de horeca toch een keer verlaat en fulltime kan schrijven en daar ook van kan leven.

Maar ik heb er wel een goed gevoel over. Wanneer het gaat gebeuren dat weet ik niet, maar ik weet zeker dat het gaat gebeuren. Want ik kan het, dat weet ik. Nu moet ik het alleen nog eventjes laten zien.

I'll keep you posted ladies (& gentleman)

Liefs,

20 opmerkingen:

 1. Leuk om te horen dat het je zo goed gaat! Geniet van het studeer-loze leven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto. Wat fijn om te lezen dat het goed gaat, en hoop dat je uiteindelijk fulltime kan schrijven. Het klinkt allemaal super en dat jij voor ILBN schrijft of überhaupt voor ILFN schrijft, maakt mij wel jaloers hoor! ;) Hoe ben jij daar eigenlijk zo terecht gekomen, als ik vragen mag? Geniet er in ieder geval van meid. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto weer, gelukkig bevalt het goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto! Ik vind inderdaad dat je heel aangenaam schrijft, maar wel een beetje op dt letten ('Wanneer het gebeurt dat weet ik niet').. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superplannen heb jij, jij gaat vást groot worden in schrijfland!. En een leuk baantje, lekker afwisselend (:.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat sta jed fabulous op die foto!

  Er komt heus een mooie schrijfbaan op je pad, dat weet ik zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke foto!.. En komt vast wel goed met een mooie schrijfbaan, lees je blog altijd graag!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Met een beetje geduld zal het je vast gaan lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te horen, en dat toekomst plan, schrijven enzo. Dat komt er wel. Leuke foto ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te lezen en meid, je foto's worden steeds mooier :O

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie foto! En even werken is ook niet erg toch

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is een mooie foto van jou!
  En ik vind dat je leven heel fijn klinkt zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige foto, heel sfeervol!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik volg je al suuuuuperlang! ik vind echt dat je ongelooflijk goed schrijft (leuke stijl, leuke zinsbouw...). Het enige waar ik mij soms aan stoor zijn je werkwoordsfouten...Ik zou toch nog eens naar de grammatica kijken daarvoor! Kan alleen maar positief bijdragen bij je toekomstdroom! ik ben zeker dat je het héél ver gaat schoppen :-) Veel succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt heerlijk meid :) En fijn dat jij er ook blij van wordt!
  Wat sta je ook weer prachtig op die foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gek is dat het? Ineens geen student meer zijn! Ik moet ook nog wennen hoor.. Ben in juli afgestudeerd en nu ineens het werkende leventje! Dat bevalt me echt prima, maar ik moet er vooral aan wennen dat ik gewoon geen schoolwerk meer heb en echt 'vrij' ben als ik thuis kom : heerlijk!
  En m'n OV mis ik ook heel erg :(, haha. Wel heb ik een voordeelurenabonnement van de NS, ideaal!

  Wat trouwens wel grappig is, is dat jouw baantje erg veel op de mijne lijkt! Ik werk in het Carlton Hotel in Naaldwijk! Ook als receptioniste / bediening! Binnenkort komt daar ook een beetje sales/marketing/yield bij kijken, erg leuk dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. You're doing wonderfully and will continue to do so. While looking fabulous enough to make paparazzi cry and angels with Chanel begs sigh. Just sayin'.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Chanel bags* - my adoration for you greatly decreases the ability to spell.

  BeantwoordenVerwijderen