zaterdag 25 september 2010

She's a pretty blonde again (part II)

Photobucket

Eindelijk heb ik de stap weer eens gezet en ben ik naar de kapper geweest. Herinneren jullie mijn verhaal van afgelopen winter nog, dat ik naar Rob Peetoom ging en dat ik zo blij en gelukkig was met mijn verse highlights en met iets wat op een model in mijn haar lijkt. Nou dat was dus 2 februari en inmiddels was het gister 24 september en zette ik voor het eerst weer voet in een kapsalon.

Er zijn twee seizoenen voorbijgegaan en mijn haar is in geen professionele hand geweest. Het is een schande. Ik hou zoveel van mijn lange haren en toch ben ik zo laks in de verzorging ervan! 

Goed, dit keer niet alleen highlights, maar ook iets spannends, een cremetje voor mijn gehele haar waardoor het een tint oplicht. Niet zoals de cremes die je bij de Kruidvat kan kopen en waar je haar geel van wordt, maar gewoon iets waardoor mijn haar net iets koeler wordt. Resultaat is verbluffend, if I may say so myself. Kan niet stoppen met staren naar mijn haren! En het mooiste is, ik heb nog steeds al die verschillende kleuren in mijn haar (het oogt dus super natuurlijk) er zit geen geel in mijn haar, het is niet schadelijk voor mijn haar, maar doordat ik toch mijn hele haar 'geblondeerd' heb is het toch een stuk steviger.

Ik zeg het nog een keer tegen mezelf, volgende keer gaan we gewoon na drie maanden naar de kapper. Geen laksheid, geen gezeur, gewoon gaan :)

Liefs,

16 opmerkingen:

 1. Mooi resultaat. Maar ik herken je lakse verzorging wel hoor, bij jou valt het eigenlijk wel mee want bij mij ging er letterlijk een jaar of te wel 4 seizoenen voorbij voor ik weer bij mijn kapster naar binnen ging.

  Waarom ik het nou telkens zo uitstel is me nog steeds een raadsel. Maar we kunnen er weer tegen aan, toch? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er heel mooi uit! Welke kapper ben je deze keer geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou ik kan het niet suuuupergoed zien op deze foto, maar wel dat het licht is :) het kan nog erger hoor want hoe lang ben ik ookalweer niet naar de kapper geweest..? Iets van 1,5 jaar 0:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er echt mooi uit! Inderdaad, naar welke kapper ben je geweest? (en wat voor creme zit er in je haren waardoor het koeler wordt? Ben ik wel benieuwd naar!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je haar ziet er wel leuk uit. Nu je huid nog...!!! Pff... Dat kan wel een schoonheidsspecialist gebruiken.

  Verder ben jij afgestudeerd aan de universiteit, toch? Heb je daar niet geleerd hoe je foutloos moet schrijven? Kruidvat met een t???? :S Beetje kansloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dan zeg ik nu heel beschaamd dat het voor mij al een heel jaar geleden is dat ik naar de kapper ging... Dus bij jou valt het nog mee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Anoniem: WHAT THE HELL?! En wie denk jij wel niet dat je bent om te denken dat jij zo'n reactie mag geven? Rot op. Annemerel is een van de mooiste meisjes die ik ooit gezien heb, daar kun jij ongetwijfeld niet aan tippen. Heel dapper, lullige berichtjes anoniem plaatsen. Persoonlijk vind ik dat een beetje kansloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Anoniem: O, en dan heb ik het nog niet eens over je eigen taalfout. Het is "De huid die" en dus niet "De huid dat". Domme doos.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kruidvat IS ook met een t...
  Als je verbetert doe het dan goed.

  Kijk dan mag je dus echt niet meer meedoen in de maatschappij wat mij betreft. Overigens zie ik niets aan Annemerels huid? Vind het juist leuk dat ze zo'n close-upfoto op internet durft te zetten, you go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Niet reageren op anoniem, Annemerel! Is het niet waard!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @anoniem , iemand lelijk noemen maakt jou er niet mooier op.

  Ik vind het heel mooi meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke blog! Wil je een review over je kapper schrijven op wiewathaar.nl? En ben benieuwd welke creme je hebt gebruikt ...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. vind t ook best saai, naar de kapper gaan. maar meestal ga ik wel braaf!

  BeantwoordenVerwijderen