zondag 11 juli 2010

Sunday Morning Tea

Photobucket

Goedemorgen. Na nog geen vijf uur slaap (gewerkt) heb ik me toch maar uit mijn bed gesleept voor een theeleutfeestje in de tuin met mezelf. Moet over vijftig minuten alweer present zijn op mijn werk, maar dat geeft niet, want ik geniet nu. 

De zon is warm, maar nog niet bedrukkend. De lucht is strak blauw, maar zal binnen een uur betrokken zijn. Het is stil, op een fluitend vogeltje na. En ik drink een heerlijk theetje. Biologische witte thee van Emeyu, even meegenomen van Elzenduin. Moet er een theekaart van gaan fabriceren, maar hoe kun je die nou maken zonder geproefd te hebben? 

Lekker rustig begin van een spannende zondag dus. Sta vanavond officieel ook op het rooster om te werken en er zijn ook daadwerkelijk mensen die voor vanavond hebben gereserveerd. Hoe ik de wedstrijd ga meemaken dat weet ik dus ook niet. Of ik wil kijken weet ik ook helemaal nog niet. Ik vrees dat we er niet gelukkiger van geworden, maar goed dat denk ik iedere wedstrijd, dus dat kan ook wel weer een goed teken zijn.

We zullen het zien en ik misschien wel horen (radio in de keuken).

12 opmerkingen:

 1. De wedstrijd via de radio beluisteren is in ieder geval heel spannend! Werk ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik moet ook werken, ben ook benieuwd hoe ik de wedstrijd ga volgen. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Good luck hon and have fun!

  (Just like in Nathalie's sunglasses at her last post, I tried to find your reflection in the tea cup, but alas! I failed!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig kan ik het van begin tot eind volgen, maar ik denk dat het hoe dan ook vanzelf duidelijk wordt aan de reacties van mensen;) Is er geen scherm aanwezig in Elzenduin?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En hoe heb je hem uiteindelijk nog gevolgd? Heb je hem uberhaupt nog gevolgt :)

  Vind trouwens dat je erg mooie theeglazen hebt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik had precies hetzelfde gevoel als jij; maar deze keer hadden we wel gelijk. succes met werken nog verder ;). had trouwens laatst ook zo'n theemomentje tussen zaterdag en zondagwerk... grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke blog!!

  xx
  www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Annemerelllll! Wanneer komt er weer een nieuw stukje online? Ik kijk elke dag 10 x in de hoop dat er iets nieuws is, maar helaas pindakaas tot nu toe :(
  Hopelijk ben je in de tussentijd allemaal spannende avonturen aan het beleven waar je ons over kunt vertellen :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Karlijn x2. Nieuw stukje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaa what have you been up to? Ik druk om de zoveel tijd op F5 om niet net een minuut te vroeg te kijken en vervolgens weg te gaan terwijl jij net een super leuk stukje post. :)

  BeantwoordenVerwijderen