donderdag 22 juli 2010

She's leaving on a jetplane, this time for real.

Photobucket

Zit op het vliegveld, aan het raam bij de gate waar ik over een half uur kan boarden. Als ik naar buiten kijk zie ik naast een aantal vliegtuigen een zonnetje dat langzaam door de wolken heen opkomt. Mijn MacBook Air ligt op schoot, mijn SLR hangt om mijn nek. Ergens tussen ligt mijn iPhone waaruit op dit moment Lady Gaga schalt. Aan mijn voeten zitten mijn nieuwe Fillipa K wedges en ik moet iedere vijf minuten gewoon even kijken, want ik vind ze echt heel erg mooi. Ik drink wat water, eet wat crackers, kijk nog eens naar buiten, naar het vliegtuig waar op dit moment een vracht met koffers heen wordt gereden. Ik probeer mijn eigen koffertje te ontdekken, beseffend dat dit het vliegveld is waar drie jaar geleden mijn koffer kwijtraakte. Inmiddels heeft Lady Gaga plaats gemaakt voor John Mayer, ik check nog eens mijn documenten, heb ik alles? Ja, nog steeds.

Mijn vriend smst, hij is thuis. De schat heeft mij net zonder minuutje slaap naar het vliegveld gebracht, over een paar uur moet hij al weer aan het werk, over een paar uur zit ik met mijn kont aan het zwembad. Gelukkig komt hij volgende week ook een paar daagjes vakantie vieren. Hoef ik hem tenminste niet zo te missen. Ik ben verrassend rustig, lijk mijn zaakjes op orde te hebben. Ben benieuwd wanneer Miss Stress het weer overneemt.

Ik ga mijn tas weer inpakken, voordat ik Miss Stress echt begin te triggeren. Laat haar liever even voor wat ze is, de echte Annemerel is veel leuker en minder vermoeiend.

Liefs,

18 opmerkingen:

 1. Your pieces are such a delight to read. <3 Have a great holiday honey!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoop dat je tijdens je vakantie ook nog wat post wat ik weet niet wat ik zonder moet. fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele fijne vakantie meis! Ik probeer ook altijd te ontdekken of ik mn koffer kan zien en toen ik vorige week terugkwam uit Madrid, zag ik mn koffer uit het vliegtuig gehaald worden. Ik werd als een klein kind zo blij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van je vakantie meid!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. fijne vakantie en wat schrijf je toch leuk hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet ervan! En als je terug bent snel een foto van je wedges oke? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne vakantie! :D & ik ben nu wel heel benieuwd naar je wedges! Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan ik trouwens ergens jouw oude blogs teruglezen? Van voor je .com-site?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. fijne vakantie! hoop dat je geen vertraging hebt net als ik had ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Herkenbaar! Ik trein-vlieg-bus morgen in m'n eentje van Zweden naar Nederland. Hopen dat het net zo goed (en gecontroleerd :p) gaat als bij jou. Hoop dat je een fijne vakantie hebt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel plezier!
  Je schrijft trouwens erg leuk =)

  BeantwoordenVerwijderen