donderdag 17 juni 2010

Thank You

Photobucket

Ik had net de dag ervoor te horen gekregen dat ik mijn geschiedenis tentamen met een vijf punt vijf had gehaald. Het minimale, maar het was voldoende dus ik was gelukkig, toen het mailtje mijn mailbox bereikte. Bij het zien van de naam van de afzender ging bij mij het licht uit, ik raakte volledig in paniek en heb toen in mijn hysterie het mailtje per ongeluk verwijdert.. Ik had een zes zien staan, toch? Maar het mailtje, dat mailtje dat was weg en kon ik nergens op mijn telefoon meer vinden.

MacBook aangezet, natuurlijk niet direct een internetverbinding.. stress stress stress was het nou een zes die ik zag staan? Mag ik dansen, juichen, klappen, gillen, blij zijn? 

Uiteindelijk stond het mailtje gewoon in mijn prullenbak. Oenemeloen die ik ben. Gooi ik misschien wel het belangrijkste mailtje uit mijn universitaire loopbaan in de prullenbak. 

Maar wat was ik blij, gegild heb ik gedanst, omhelst.. Helaas had ik maar tien minuten voor mijn blijdschap, ik moest direct alweer naar mijn werk. Ik kon dus niet op al die lieve twitterfelicitaties, de mailtjes, de smsjes, de berichtjes hier op mijn weblog in gaan.. Maar gelezen heb ik ze wel en ik wil iedereen bedanken voor alle lieve felicitaties, maar ook voor de succes wensen en de 'wij geloven in jou scriptie Annemerel' berichtjes.. want echt, ik heb tijden gehad dat ik dacht 'ik stop er mee' en dan zijn dat soort berichtjes toch echt wel een steuntje in de rug.

Thank you sweeties :)

17 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend fijn voor je!! En uiteraard ook nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat!!
  Ik had je ook al even op Twitter gezegd dat ik je blog écht leuk vind, nét als je postjes bij ILBN! Het stuk over Bobbi Brown maakte me wel erg hebberig & door je artikel kocht ik nu ook de Pot Rouge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed van je! Ben echt blij voor je meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een dikke proficiat!! Geniet er nu maar van! Je hebt het zeker en vast verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Annemerel!
  Hele leuke blog!! Ik ben veronica van hoekanik.net en zou graag willen dat je even contact met me opneemt, kan nergens je email vinden namelijk. Je kunt me mailen op veronica [at] hoekanik.net

  thanks! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Annemerel

  Super leuk voor je dat je helemaal geslaagd bent! Volgende week zal het ook wela llemaal goed komen , ben ik zeker van!

  Wat ik me nog af vroeg hoe gaat het met je project? Toen ik begin dit jaar je topic erover zag ben ik namelijk ook terug beginnen sporten en wat op mijn voeding letten, bij mij gaat het niet echt super goed... en bij jou?

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zo fijn voor je dat je het gehaald hebt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook hier; gefeliciteerd! Supergoed joh, en het is je gegund! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt er hard genoeg voor gewerkt!
  GENIET ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beetje laat maar alsnog héééééél erg gefeliciteerd!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ben echt lbij dat je het hebt gehaald :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk geschreven, nogmaals gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Graag gedaan meis! Ben blij voor je dat het goed is gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen