dinsdag 1 juni 2010

It's done.


Mijn scriptie is ingeleverd en laat me achter met een shitload aan emoties. Want wat moet ik nu eigenlijk voelen? Opluchting, vrijheid, blijheid, geluk? Er zijn momenten dat die emoties inderdaad door mijn hele lichaam heen razen, maar het volgende moment voel ik me weer leeg en angstig, bang dat het niet goed genoeg was. Nu kan ik er niks meer aan doen. Shit. Of niet?

Ik probeer er in ieder geval het allerbeste van te maken, de zeventien dagen tot de dag des oordeels. Vanmiddag heb ik heerlijk en vooral gezellig geluncht met Laura, met wie ik - als het goed is - over precies veertien uur in een vliegtuig richting Barcelona zit. Ik ben nog eventjes een paar winkels in geweest, maar heb me in kunnen houden. Mijn geld kan ik beter voor Barcelona bewaren. Bij Starbucks heb ik mezelf wel even lekker verwend, zoals het hoort. 

En nu is het tijd voor mijn favoriete bezigheid, mijn koffer in pakken. Wat is dat toch altijd weer een drama. Zelf voor twee nachtjes kan ik er een reusachtige bezigheid van maken. Vooral het schoenen debacle. Loop het liefst alleen maar op sandaaltjes, maar laat ik die nou - op een paar sandaaltjes van twee jaar geleden - niet hebben. Dat wordt shoppen dus :). Nu maar hopen dat ze in Barcelona maat 41 verkopen.

Goed, laatste post voor take off.. Het hotel waar ik slaap heeft wifi, maar ik weet niet of ik de tijd kan vinden iets zinnigs achter te laten. Neem in ieder geval geen laptop mee voor die paar dagen, maar beloof het volgende week helemaal goed te maken ! En jullie kunnen me natuurlijk altijd volgen op m'n Twitter!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog with bloglovin

20 opmerkingen:

  1. veel plezier en ontspan vooral (ookal is het misschien een beetje moeilijk)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend fijn dat het erop zit! Nu gewoon even genieten. Veel plezier in Barca! Kus Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel veel plezier in Barca! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk genieten van de geweldige stad Barcelona. Zo gaaf! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat het eindelijk af is, en nu maar hopen op een goede beoordeling.. Veel plezier in Barcelona, is een mooie stad!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Veel plezier in Barcelona! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het zal vast wel goed zijn :D veel plezier in barca!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geniet van je vakantie, je kunt nu verder toch niets doen aan je scriptie!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heerlijk dat het erop zit meid! Nu even lekker gedachten verzetten!

    Ik heb net je blog gevonden, en wat heb je een heerlijke schrijfstijl! Heb een aantal blogjes van je gelezen en ga je zeker volgen. Ga je gelijk even toevoegen aan mn bloglovin :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat je scriptie eindelijk af is! Laat het nu los en geniet lekker van je tripje naar Barcelona!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Even heerlijk genieten van Barcelona, vind het een geweldige stad! In Spanje zit er op elke hoek een Zara, zou je geld lekker voor daar bewaren! Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik wens je heel erg veel plezier in Barcelona!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. leuke foto. :) en heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Enjoy darling, you deserved it after all the thesis-crap!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gefeliciteerd met het inleveren van je scriptie! Fijn dat je het voor nu even kunt loslaten door naar Barca te gaan. Gaan jullie vooral voor het shoppen? Of wordt het ook stappen en happen?
    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Fijn dat het er op zit! Nu even lekker genieten van vakantie dat heb je wel verdiend!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi, je kent me niet. Kwam via via hier terecht en zo na het lezen van dit blogje, besloot ik dat ik je maar een tijdje ga volgen. :) Als je het niet erg vindt tenminste! Je schrijft leuk en je site ziet er leuk uit enzo.
    Maar goed, ik ken dat gevoel wat je omschrijft. Ene kant blij dat je er vanaf bent, maar aan de andere kant het gevoel dat je er nu ook niets meer aan kan veranderen. Maar het komt vast wel goed. Begrijp dat je nu in Barcelona bent, dus geniet er van zal ik zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ontzettend leuke blog heb je. Ga je volgen! Hoop dat je scriptie goed. Veel plezier in Barca! Het is geweldig daar.

    BeantwoordenVerwijderen